У Луценка готують підозру Іванющенку щодо одеського ринку «7-й кілометр»

У Луценка готують підозру Іванющенку щодо одеського ринку «7-й кілометр»
Фото argumentua.com

ГПУ планує оголосити підозру Іванющенку, Аврамову і Гресю у справі про незаконнне відчуження частини акцій «7-го кілометра»

Генеральна прокуратура має намір оголосити про підозру соратнику екс-президента Януковича Юрію Іванющенку, відомому також як Юра Єнакієвський, його партнеру Івану Аврамову і нинішньому директору ринку «7-й кілометр» Олегу Гресю. Про це на прес-конференції в Одесі заявив генеральний прокурор Юрій Луценко.

«Завтра закінчується триденний термін після видання відповідних повісток, ми плануємо оголосити підозру Іванющенку, Аврамову і Гресю у справі про незаконнне відчуження частини акцій «7-го кілометра», – сказав він.

Як повідомлялось, за даними Генеральної прокуратури України, стосовно Іванющенка відкрито кілька кримінальних проваджень. 7 червня народний депутат від БПП Сергій Лещенко заявив, що статус Іванющенка в базі Інтерполу змінено з «арешту з метою екстрадиції» на «встановлення місця перебування». 4 липня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков поінформував, що Іванющенко знову в розшуку Інтерполу з позначкою «розшук і арешт з подальшою екстрадицією в Україну». Іванющенко належить до осіб, стосовно яких Європейський союз ввів санкції. В березні 2016 року Євросоюз продовжив на рік санкції щодо Януковича і його соратників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: