У Луганську терористи підірвали авто майора російської армії - розвідка

У Луганську терористи підірвали авто майора російської армії - розвідка

До вибуху причетні представники російського злочинного угруповання

Російські окупанти приховують обставини підриву легкового автомобіля з майором ЗС РФ Куліковим. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони у себе на сторінці у Facebook.

Під час допиту важкопораненого офіцера представниками ФСБ РФ встановлено, що до вибуху причетні представники російського злочинного угруповання, які вирішили таким чином помститися Кулікову за ненадання ним вже оплаченої послуги – поставки на територію Ростовської області необлікованих зброї та боєприпасів.

Неконтрольований обіг зброї та порушення правил поводження з нею призводять до небойових втрат військовослужбовців російських окупаційних військ та жертв серед цивільного населення:

Військовослужбовець 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) проніс до місця проживання бойову гранату, яка, внаслідок необережного поводження, вибухнула. В результаті інциденту військовий загинув та важко поранено власницю помешкання;

Під час спроби встановлення розтяжки з використанням протипіхотної міни МОН-50, яка вибухнула внаслідок необережного поводження, загинув військовослужбовець 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: