У Львові коронавірус виявили в двох медиків

У Львові коронавірус виявили в двох медиків

Один із заражених лікарів зараз перебуває в інфекційній лікарні Львова

В цілому на Львівщині зафіксували 13 випадків інфікування коронавірусом

У Львові у двох медиків з місцевих лікарень підтвердили інфікування коронавірусом CIVID-19. Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради в п'ятницю, 3 квітня.

«У двох львівських медиків ПЛР-тест підтвердив інфікування коронавірусом. Зараз вони ізольовані, проводиться опитування людей, з якими вони контактували, у всіх контактних осіб беруть біоматеріал для проведення ПЛР-тестів», - йдеться в повідомленні.

Один з медиків - 47-річний анестезіолог лікарні швидкої допомоги. Він був вдома на самоізоляції, а після погіршення самопочуття перебуває в інфекційній лікарні з пневмонією.

Другий медик - 54-річний лікар з 5-ї міської поліклініки, котрий контактував з пацієнткою, у якої виявили коронавірус. Він також зараз перебуває в інфекційній лікарні.

За даними міськради, в цілому на Львівщині зафіксували 13 випадків інфікування коронавірусом. З них двоє пацієнтів уже одужали.

Нагадаємо, влада України посилює карантинні заходи з метою стримування пандемії коронавірусу COVID-19. Відповіжна постанова уряду опублікована у п'ятницю, 3 квітня.

Як вже повідомлялося, українцям з понеділка можна виходити на вулицю лише з документами і в масці. Глава уряду зазначив, що що жорсткі обмеження - це тенденція, до якої дедалі частіше вдаються держави по всьому світу.

Також Кабінет міністрів закликає українців утриматись від шашликів, від прогулянок парками на найближчі 3-4 тижні у зв'язку з посиленням карантину в Україні.

В Україні з 12 березня до 24 квітня діють обмежувальні заходи через пандемію коронавірусу.

Станом на 10:00 3 квітня в Україні 942 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 23 летальних, 19 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 138 нових випадків інфікування.

Також Шмигаль заявив, що у кінці квітня уряд поетапно послаблюватиме карантинні обмеження, якщо зменшиться кількість хворих на Covid-19.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: