У офісі першої леді несподівано згадали, скільки коштував вітальний ролик для президента

У офісі першої леді несподівано згадали, скільки коштував вітальний ролик для президента
Марина Порошенко

Прес-секретарка першої леді заплуталась у свідченнях щодо «безплатного» відео, створеного «друзями»

За виробництво ролика-привітання із днем народження президента Петра Порошенка його дружина Марина заплатила 4 тисячі 500 гривень. Про це повідомила на запит програми «Схеми» прес-секретар першої леді Інна Битюк.

Зауважимо, два дні тому, 26 вересня, під час спілкування із журналістами «Главкома» Битюк сказала наступне: «Я не думаю, що цей ролик чогось вартує з точки зору ціни. Я знаю точно, що за цю роботу ніхто ніяких грошей не платив».

Ба більше – виявилося, що над створенням ролику працювали не міфічні «друзі», а працівники конкретної телестудії. «Зараз 21 століття, зняти відео не є проблема. Це відео знімала не студія, а скажімо так, друзі. Була ідея, вона сподобалася і отримала технічне сприяння», - розказала тоді Битюк «Главкому».

Ролик був записаний у студії ДП «Мультимедійна платформа України», якою користується канал UA/TV Міністерства інформаційної політики. «Студія (...) була обрана, виходячи з дизайну і технічних можливостей, зокрема, наявності великого екрану для трансляції відеоматеріалів», – йдеться у відповіді.

Крім того, прес-секретар Марини Порошенко поінформувала, що перша леді заплатила за користування державною студією. «Користування студією підтверджено двостороннім договором між Мариною Порошенко та керівництвом ДП «Мультимедійна платформа України». Вартість послуг склала 4500 гривень», – зазначено у відповіді Битюк на запит «Схем».

Як відомо, 26 вересня президенту України Петрові Порошенку виповнилося 52 роки. Дружина президента, з’явившись у ролі ведучої ранкових новин, привітала його разом із дітьми у телеформаті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: