В офісі першої леді розказали, як знімався ролик «дружина та діти вітають президента»

В офісі першої леді розказали, як знімався ролик «дружина та діти вітають президента»

Прес-секретар Марини Порошенко відмовилась називати ціну відеороботи, в якій знялися дружина та діти президента

Ідея створення ролика, в якому родина президента вітає його із днем народження належить особисто Марині Порошенко. Про це «Главкому» розповіла прес-секретар першої леді Інна Битюк.

«Вона запропонувала цю ідею родині. Діти її підтримали. Кожен виступав зі своїми словами, які він вважав за потрібне сказати для свого тата, як він хотів його привітати», - зазначила вона.
За словами Битюк, команда Марини Порошенко бачила текст, «можливо, підбирали якісь синоніми. Це їхня ідея – можливо, ми стилістично щось поправили».

Водночас на запитання про те, силами якої студії та за які кошти було відзнято ролик, Битюк відповідати відмовилась. «Я не думаю, що цей ролик чогось вартує з точки зору ціни. Я знаю точно, що за цю роботу ніхто ніяких грошей не платив. Зараз 21 століття, зняти відео не є проблема. Це відео знімала не студія, а скажімо так, друзі. Була ідея, вона сподобалася і отримала технічне сприяння», - сказала вона.

Битюк також розказала, що до роботи над роликом не запрошувалися стилісти: «Одяг Марина Анатоліївна завжди обирає самостійно, ми не користуємося послугами стилістів».

«Щодо хронології – логічно, що першим був Олексій, бо він був першою дитиною. А взагалі, коли вони на сімейній нараді обговорювали цю ідею, то пішли шляхом хто що вміє, хто які досягнення має, то й те і показує. Тобто, якщо Міша грає у футбол, то він грає у футбол. Якщо дівчата грають і малюють, то вони грають і малюють. Це не є щось придумане саме для цього ролика», - розказала прес-секретар першої леді.

За словами Битюк, до прем’єри ролик ніхто не бачив. «Ролик тримався у таємниці, щоб це дійсно був сюрприз для батька і для чоловіка. Не думаю, щоб була потреба робити допрем’єрні покази», - додала вона.

Варто зазначити, що ролик викликав дуже неоднозначу реакцію у соцмережах. Деякі користувачі порівняли його з некрологом, інші зійшлися на тому, що таке вихваляння глави держави дуже нагадує культ особистості часів СРСР,. Знайшлися і ті, хто був у захваті від вітального ролика родини глави держави.

vf

1a7d0aa-dsc-0378_01

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: