У Маріуполі поліція нагрянула на день народження до кримінального авторитета

У Маріуполі поліція нагрянула на день народження до кримінального авторитета

Наразі громадянин Грузії знаходиться в слідчому ізоляторі

Фото: Facebook Артем Кисько

Громадянин Грузії приїхав в Україну під чужим прізвищем

У Маріуполі поліція затримала під час святкування дня народження громадянина Грузії, який прибув на Донеччину від імені злодія в законі «Гулі».

Про це 28 січня у Facebook повідомив заступник начальника поліції Донецької області Артем Кисько, який опублікував фото з місця затримання.

«Так скінчився День народження, який проходив в місті Маріуполі, для громадянина Грузії, який прибув в Донецьку область від імені злодія в законі Надіра Саліфова на прізвисько «Гулі» для встановлення «воровского порядка», - прокоментував він опубліковані фото.

Кисько повідомив, що оперативниками Управління стратегічних розробок поліції Донеччини і відділу «К» СБУ було встановлено, що громадянин Грузії приїхав в Україну під чужим прізвищем – «тому що знаходився в міжнародному розшуку за скоєння розбійного нападу в Полтавській області».

«Наразі іменинник знаходиться в слідчому ізоляторі, а з його гостями ще будемо розбиратись: в декого вилучені наркотики, стосовно інших - перевіряємо законність перебування в нашій країні», - додав Кисько.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці Харківщини затримали 20 кримінальних авторитетів на їхньому зібранні. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: