У Маріуполі психічно хворий чоловік вбив матір та сестру

У Маріуполі психічно хворий чоловік вбив матір та сестру

Вбивця пробув у квартирі з тілами жертв п'ять днів

У місті Маріуполі Донецької області затримали чоловіка за підозрою у вбивстві двох своїх родичок, інформує прес-служба поліції області.

«Мешканці одного з будинків у центрі Маріуполя повідомили в колл-центру «102» про те, що з сусідньої квартири чути трупний запах, а самі господарі не показувалися вже п'ять днів. На місце негайно прибула слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції. Двері відкрили за допомогою співробітників ДержНС», - йдеться в повідомленні.

У дальній кімнаті правоохоронці виявили тіла двох жінок. Слідчі встановили, що загиблі - це 88-річна мати та її донька. Вони загинули від травм голови. За підозрою у вбивстві правоохоронці затримали сина 88-річної пенсіонерки, який весь час провів в зачиненій квартирі з тілами своїх померлих близьких.

«45-річний чоловік - інвалід дитинства, має психологічне захворювання, до продуктивного контакту поки не доступний. Затриманого направили в спеціалізовану лікарню», - йдеться у повідомленні.

Зараз в квартирі йде ретельний огляд, співробітники поліції опитують мешканців будинку, встановлюють обставини смерті жінок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: