У Медведчука заявили про напад радикалів (фото)

У Медведчука заявили про напад радикалів (фото)
Напад на офіс руху «Український вибір – Право народу»

Нападники закидали офіс димовими шашками, заявили у Медведчука

У виконкомі громадського руху «Український вибір – Право народу», що сьогодні група радикально налаштованих провокаторів намагалася зірвати круглий стіл в офісі руху, присвячений мирному врегулюванню ситуації на Донбасі.

«Сьогодні група радикально налаштованих провокаторів прийшла до офісу Громадського руху, в якому проходив круглий стіл, присвячений мирному врегулюванню ситуації на Сході України, а також звільненню утримуваних осіб, для того, щоб спробувати зірвати його. Нападники закидали офіс димовими шашками, погрожували учасникам, розписали будівлю нацистськими символами», — йдеться в заяві «Українського вибору - Права народу».

У русі нагадали, що це не перший напад на офіс: починаючи з січня 2014 року, радикальні групи здійснили чотири озброєні напади на офіс «Українського вибору - Право народу».

«Напади супроводжувалися застосуванням насильства, погрозами життю співробітників і заявами про намір зробити фізичну розправу над лідером руху Віктором Медведчуком, до чого закликали народні депутати України Левус, Княжицький, Висоцький і Парасюк», - відзначили у виконкомі.

Такі дії радикально налаштованих людей — це спроби «партії війни» зробити все для того, щоб не допустити обміну на основі принципу «всіх на всіх», вважають в «Українському виборі».

«Націонал-радикали не тільки перешкоджають громадській дискусії, спрямованій на мирне врегулювання, а й відкрито пропагують сепаратизм, спрямований на ізоляцію Донбасу. Ми сприймаємо тиск, який чинять провокатори на наш Рух і його лідера як інструмент піару «партії війни», яка довела свою повну політичну недієздатність. Вважаємо, що подібні провокації спрямовані на подальше розпалювання конфлікту на Сході України і зрив обміну утримуваними особами», — йдеться у заяві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: