У мережі з’явилися моторошні фото із занедбаного селища в «ЛНР»

У мережі з’явилися моторошні фото із занедбаного селища в «ЛНР»

На станції в селищі Чорнухине іржавіють цілі склади вагонів

Фото Бориса Рожина

Залізнична станція у селищі Чорнухине занедбана, завалена уламками, сміттям і снарядами, які не розірвалися

У селищі Чорнухине на Луганщині, яке російські бойовики захопили ще в 2015 році, досі панує розруха – складається враження, «ніби бойові дії закінчилися тільки вчора».

Про це написав у Facebook український журналіст Денис Казанський.

«Селище Чорнухине, яке поблизу Дебальцевого, українська армія залишила в лютому 2015-го, тобто майже 4 роки тому. З тих пір населений пункт контролюється бойовиками «ЛНР», і майже не згадується в новинах. Але ось на днях російський блогер Борис Рожин опублікував підбірку свіжих фотографій з Чорнухиного, на яких видно сучасний стан залізничної станції. Вона виглядає так, ніби бойові дії закінчилися тільки вчора», - зазначив Казанський.

Він підкреслив, що залізнична станція занедбана, завалена уламками, сміттям і снарядами, які не розірвалися.

«За 4 роки навіть їх прибрати не змогли, а потім дивуються, коли підриваються і гинуть діти», - зауважив Казанський.

«На рейках лежать повалені стовпи. Іржавіють цілі склади вагонів, як пошкоджені снарядами, так і ті, які не потрапили під обстріл. Навіть на метал полінувалися розпиляти. Стільки людей погубили, щоб все це завоювати, а виявилося, що тепер це нікому не потрібно. Люди, схоже, просто отримують задоволення від самого процесу руйнування. Розбомбили і впоралися. Головне, що Україні не дісталося, а так - нехай гниє, іржавіє, розкладається», - додав журналіст.

Раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ Словаччини Мирослав Лайчак, який 1 січня став очільником ОБСЄ, цього місяця відвідає Донбас.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: