У мережу злили номери автомобілів, які НАБУ може використовувати для стеження (список)

У мережу злили номери автомобілів, які НАБУ може використовувати для стеження (список)

Журналіст Дубінський виклав список

Креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань «1 +1», редактор програми «Гроші» Олександр Дубінський виклав у мережу список автомобілів, які може використовувати Національне антикорупційне бюро України для проведення стеження. Відповідний пост він опублікував у Facebook.

«Якщо підозрюєте за собою «наружку» НАБУ - звіртеся з цим списком автомобілів і номерних знаків. Це вона», - написав він.

В опублікованому ним списку 70 автівок 15 – 17 року.


Список автівокСписок автівок

Раніше генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що після чергового конфлікту НАБУ і САП було відкрито ряд справ, які розслідують МВС та СБУ, адже Державне бюро розслідувань ще не запрацювало.

Нагадаємо, 19 вересня в САП заявили, що Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою «у внутрішньому дворі вкотре було виявлено незаконно встановлені засоби негласного зняття інформації працівниками НАБУ», а також «поряд з адміністративним приміщенням був виявлений автомобіль марки Ford АА2564МВ, в якому перебували працівники НАБУ, здійснюючи незаконні оперативно-технічні заходи».

В САП повідомили подробиці інциденту, під час яких сталися сутички.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що проситиме очільників Нацполіції та Служби безпеки порушити відносно працівників НАБУ чотири кримінальні справи.

В свою чергу в НАБУ повідомили, що 19 вересня співробітники НАБУ не перебували та не проводили жодних дій на території Антикорупційної прокуратури та у її внутрішньому дворі.

Керівник НАБУ запевнив, що не має особистих конфліктів з керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: