У московському суді сталася стрілянина: є жертви

У московському суді сталася стрілянина: є жертви
Будівля Московського обласного суду

Під час перестрілки вбито трьох фігурантів справи так званої «банди ГТА», яка на дорогах в Підмосков'ї вбивала водіїв та пасажирів автомобілів

У вівторок, 1 серпня,в  Московському обласному суді відбулася перестрілка.

У підмосковній поліції повідомили, що під час перестрілки вбито трьох фігурантів справи, ще двоє поранені. Як розповіло РИА Новости джерело в правоохоронних органах, один з підозрюваних, імовірно, відібрав у одного з конвоїрів зброю і відкрив стрілянину.

«У Мособлсуді сталася перестрілка, поранені співробітники, бачила поранену жінку-пристава», - сказала адвокат Софія Рубаська. За словами адвоката, вона почула не менше 20 пострілів.

З будівлі евакуювали всіх співробітників і відвідувачів, засідання відкладено.

В Красногорській станції швидкої допомоги розповіли, що до будівлі Мособлсуду виїхала бригада медиків. Одного постраждалого доставили в лікарню в Підмосков'ї.

«Надійшов чоловік - судовий пристав, і начебто, як сказали, по швидкій ще жінку повинні привезти, теж співробітницю. Чоловіка поклали, стан середньої важкості», - сказали в лікарні.

У суді сьогодні розглядається так звана «банда ГТА». Банда отримала сумну популярність після серії нападів на водіїв в Підмосков'ї. Учасники угруповання розкладали на трасі шипи, а після того, як автомобіль зупинявся, пробивши шини, розстрілювали водія і пасажирів. Жертвами банди, що отримала назву на честь комп'ютерної гри, стали 17 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: