У НАБУ вважають побиття співробітників ГПУ «позаштатною робочою ситуацією»

У НАБУ вважають побиття співробітників ГПУ «позаштатною робочою ситуацією»
Фото з відкритих джерел

Спецназ НАБУ відлупцював трьох співробітників ГПУ, які заважали проводити «слідчі дії»

У Національному антикорупційному бюро України вчорашній інцидент зі співробітниками Генеральної прокуратури називають  «позаштатною робочою ситуацією».

Про це повідомляє прес-служба НАБУ. 

«У п'ятницю, 12 серпня, під час проведення прихованого спостереження за об’єктом в одному з кримінальних проваджень, розслідуваних детективами Національного антикорупційного бюро України, до приміщення, в якому перебували працівники Бюро, намагалися проникнути співробітники Генеральної прокуратури України, які сприйняли дані слідчі дії як стеження за собою. В результаті виникла позаштатна робоча ситуація», - йдеться на сайті бюро.

Після втручання керівників Генеральної прокуратури та Національного антикорупційного бюро, подальшої ескалації вдалося уникнути. 

Прес-служба наголошує, що всі слідчі дії НАБУ за місцем інциденту відбувалися за рішенням суду в повній відповідності із законом.

«Остаточна оцінка діям працівників ГПУ буде надана після встановлення всіх обставин події», - йдеться у повідомленні.

Раніше начальник департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк заявив про побиття спецназом НАБУ трьох співробітників прокуратури 12 серпня в Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: