«У нас взагалі проблем нема». Порошенко в Еміратах зустрівся з Лукашенком

«У нас взагалі проблем нема». Порошенко в Еміратах зустрівся з Лукашенком
Порошенко зустрівся з Лукашенком в ОАЕ

Лукашенко зазначив, що товарообіг між країнами, «незважаючи на різного роду проблеми і перешкоди», склав більше $3 млрд

Президент України Петро Порошенко зустрівся зі своїм білоруським колегою Олександром Лукашенком в Об'єднаних Арабських Еміратах

Про це повідомляє білоруське видання «БелТА».

Зокрема, під час зустрічі Лукашенко зазначив, що товарообіг між країнами, «незважаючи на різного роду проблеми і перешкоди», склав більше $3 млрд.

Він впевнений, що новий імпульс розвитку відносин між країнами дасть перший форум регіонів України та Білорусі, який планується провести в Гомелі.

«Що стосується політичної взаємодії, то у нас взагалі проблем немає. Ми абсолютно слідуємо тим курсом, за яким домовилися йти», - підкреслив президент Білорусі.

«Я хочу вас запевнити, що ми завжди були людьми виконавчими: якщо ми обіцяємо, ми це робимо. Я хочу це вам гарантувати і на майбутнє», - наголосив Лукашенко.

У свою чергу, Порошенко відзначив активну роботу над реалізацією раніше досягнутих домовленостей, починаючи від питань демаркації і закінчуючи торгово-економічним співробітництвом. «Я це питання тримаю на контролі», - підкреслив президент України. Він висловив задоволення у зв'язку з тим, що сторони розширюють взаємодію з різних напрямків, включаючи економіку і соціальну сферу.

Нагадаємо, що Петро Порошенко разом з дружиною Мариною перебуває з дводенним офіційним візитом у Королівстві Саудівська Аравія. Там він провів переговори з директором Відкритого інвестиційного фонду Королівства Саудівська Аравія Ясіром бін Османом Ар-Румаяном, запросивши саудитів взяти участь у приватизації.

Крім того, стало відомо, що Україна та Саудівська Аравія спростять візовий режим.

Також Король Саудівської Аравії вручив Порошенку найвищу нагороду королівства

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: