У Нью-Йорку різко зросла кількість смертей від коронавірусу після зміни методу підрахунку

У Нью-Йорку різко зросла кількість смертей від коронавірусу після зміни методу підрахунку
Загальна кількість померлих у Нью-Йорку таким чином зросла до понад 10 тисяч

До додаткових 3778 випадків смертей входять «ймовірні» жертви Covid-19, які померли вдома

Кількість смертей, спричинених коронавірусом у найбільш постраждалому від Covid-19 американському штаті Нью-Йорк, різко зросла 14 квітня, коли чиновники змінили метод підрахунку, додавши смерті, ймовірно, пов’язані з коронавірусом, у Нью-Йорку до загальної статистики штату.

До додаткових 3778 випадків смертей входять «ймовірні» жертви Covid-19, які померли вдома і під час очікування діагнозу в лікарнях. Дані базуються на зареєстрованих у померлих симптомах Covid-19, захворювання, спричиненого коронавірусом: це кашель, лихоманка і ускладнення дихання.

Загальна кількість померлих у Нью-Йорку таким чином зросла до понад 10 тисяч, повідомив медичний департамент міста.

Майже 60% нових смертей сталися, коли пацієнти чекали на лікування в медзакладах перед підтвердженням діагнозу. Ще 22% померли вдома, 18% – у будинках для літніх людей або хоспісах.

Новий підхід до підрахунку в Нью-Йорку може змінити політику і в інших штатах, що, можливо, призведе до зростання загальної кількості смертей у країні.

Ще до того, як в Нью-Йорку переглянули метод підрахунку, кількість виявлених за добу смертей у США 14 квітня сягнула 2228, що є рекордним числом за один 24-годинний період.

Зазначимо, що стааном на цю годину у США зафіксовано 614 246 випадків коронавірусу. Понад 26 тисяч людей американців померли від хвороби, одужало - 38802 людини. 

screenshot_2_07

Загалом кількість випадків зараження коронавірусом у світі перевищила 2 мільйони, від інфекції померли понад 126 тисяч осіб. 

Нагадаємо, станом на 14 квітня в Україні 3372 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 98 летальних, 119 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 270 нових випадків. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: