Уперше у світі: у Гренландії вилікувалися всі хворі Covid-19

Уперше у світі: у Гренландії вилікувалися всі хворі Covid-19
У Гренландії вилікувалися всі хворі Covid-19

Гренландія стала першим і поки єдиним місцем, де усі заражені коронавірусом пацієнти одужали від хвороби

У Гренландії вилікувалися усі 11 хворих на коронавірус Covid-19.

Про це свідчать дані сайту Worldometer.

Таким чином, Гренландія стала першим і поки єдиним місцем, де усі заражені коронавірусом пацієнти одужали від хвороби. Крім того, там не зафіксовано жодної смерті.

Перший випадок зараження Covid-19 на найбільшому у світі острові з населенням близько 56 тисяч осіб був зафіксований 16 березня. Останній – 4 квітня.

Прем'єр-міністр Кім Кільсе оголосив, що якщо нових випадків Covid-19 не з’явиться, влада планує поступове відкриття столиці автономії і зняття карантину, пише місцеве видання High North News.

Загалом понад 900 осіб пройшли тест на Covid-19 у Гренландії відтоді, як був виявлений перший випадок зараження.

.png_94

Зазначимо, усього кількість виявлених випадків коронавірусу в США перевищила 605 тис. Третина з них - 202,2 тисячі - припадає на штат Нью-Йорк.

Нагадаємо, держсекретар США Майк Помпео заявив, що винні в поширенні коронавірусу COVID-19 відповідатимуть за це, але в першу чергу необхідно зосередитися на відновленні світової економіки.

Також повідомлялося, що член Палати представників США республіканець Джим Бенкс закликає до міжнародного розслідування щодо Китаю за шкоду, заподіяну пандемією коронавірусу.

У зв'язку з цим президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон може призупинити фінансування Всесвітньої організації охорони здоров'я.

В Україні станом на 14 квітня коронавірусну інфекцію виявили у 270 осіб. Загалом на Covid-19 в Україні захворіли 3372 людини, померли 98 осіб. 119 людей одужало.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: