В «ЛНР» заявили, що їхньою «офіційною» валютою стане російський рубль

В «ЛНР» заявили, що їхньою «офіційною» валютою стане російський рубль

«Державний банк «ЛНР» матиме щодня інформувати про офіційний курс російського рубля відносно гривні, долара та євро», - повідомляють бойовики

З 1 березня основною грошовою одиницею в самопроголошеної «Луганської народній республіці» стане рубль, повідомляє телеканал Дождь.

«Рубль стає офіційною грошовою одиницею в «ЛНР» в цілях вживання заходів зі стабілізації фінансово-грошової системи, а також у зв'язку із здійсненням фінансових операцій на території так званої Луганської народної республіки переважно в російських рублях», - йдеться в повідомленні.

«Постанова» набуває чинності з 1 березня 2017 року.

«Державний банк «ЛНР» матиме щодня інформувати про офіційний курс російського рубля відносно гривні, долару та євро, йдеться в «документі».

Нагадаємо, 18 лютого, президент Росії Володимир Путін своїм указом визнав дійсними «документи», що засвідчують особу, а також «реєстраційні знаки транспортних засобів, видані терористичними організаціями «ДНР» і «ЛНР».

Президент України Петро Порошенко закликав Євросоюз посилити санкції проти РФ за визнання Путіним «паспортів» «Л/ДНР».

На засіданні Радбезу ООН посол Сполучених Штатів Америки при Організації Об’єднаних Націй Ніккі Гейлі заявила, що визнання Росією документів окупаційних режимів «ЛНР» та «ДНР» суперечать зусиллям для встановлення миру на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: