У Польщі місто Познань відкрило інтернет-сторінку українською мовою

У Польщі місто Познань відкрило інтернет-сторінку українською мовою
Місто Познань у Польщі

На інтернет-сторінці україномовної версії сайту міститься загальна інформація про місто, його історію та ділове середовище

Місто Познань першим у Польщі створило україномовну версію офіційної інтернет-сторінки для громадян, які працюють або навчаються в країні, повідомляє прес-служба міської ради Познані.

Це вже восьма мовна версія офіційної веб-сторінки міста. На додаток до рідної польської, надаються інформаційні послуги англійською, німецькою, іспанською, португальською, італійською та хорватською мовами.

705279d2af50f81bf9a646dbee2c972379be0186

«Це відповідь міста на зростання кількості мешканців українського походження, які становлять 90% іноземців, що приїжджають до Познані. Завдяки новим сполученням з Києвом і Львовом зростає туристичний рух з цією країною», - прокоментувала уповноважена мера міста з питань протидії дискримінації Марта Мазурек.

На інтернет-сторінці україномовної версії сайту міститься загальна інформація про місто, його історію та ділове середовище.

Адреси головних офісів та установ, включаючи консульство. Є також поради щодо отримання необхідних документів, проживання, навчання, комунікацію та працевлаштування у місті. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: