Полтавський перевізник намагався підкупити начальника патрульних області

Полтавський перевізник намагався підкупити начальника патрульних області

Полтавський підприємець запропонував поліцейському сто двадцять тисяч гривень на рік

Співробітники Служби безпеки України задокументували спробу дати хабара керівнику патрульної поліції у Полтавській області.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що власник одного із провідних гравців на ринку пасажирських перевезень Полтавщини запропонував поліцейському сто двадцять тисяч гривень на рік. У таку суму ділок оцінив не фіксування будь-яких порушень з боку перевізника.

Посадовець поліції відразу поінформував правоохоронців про пропозицію хабара. Співробітники СБ України затримали бізнесмена в кабінеті керівника патрульної поліції під час спроби передачі частини неправомірної вигоди.

Фігуранта справи затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У рамках кримінального провадження вирішується питання щодо оголошення комерсанту про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Операція із викриття зловмисника проводилась спільно з підрозділом захисту економіки Нацполіції за сприяння патрульної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури області.

Тривають слідчо-оперативні дії. 

Нагадаємо, на Буковині начальнику одного з районних відділів Держгеокадастру, якого затримали на хабарі співробітники СБ України в Чернівецькій області спільно з прокуратурою та поліцією, оголошено про підозру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: