У потязі «Інтерсіті» Перемишль-Київ виявлено гранату

У потязі «Інтерсіті» Перемишль-Київ виявлено гранату

Потяг «Інтерсіті»

Небезпечну знахідку у пакеті зі сміттям виявив прибиральник потягу

У четвер, 14 грудня, потяг «Інтерсіті» сполученням Перемишль-Київ було затримано на п'ятнадцять хвилин через предмет, схожий ззовні на гранату, в одному з вагонів. Про це повідомляє прес-служба поліції Тернопільської області.
Небезпечну знахідку виявив під час руху прибиральник. Він, зайшовши в тамбур, забирав пакет зі сміттям. Пакунок здався працівнику потяга важким і той перевірив його. Про знахідку повідомив на лінію «102».
На місце події виїхали вибухотехніки, працівники поліції, бригада екстреної медичної допомоги. Коли потяг зупинився в Тернополі, фахівці оглянули його та вилучили предмет.

За попередньою інформацією, в пакеті знаходився, ймовірно, пустотілий корпус гранати РГД-5. Її передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Працівники поліції встановлюють, хто і куди перевозив небезпечний предмет.
Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 263 частина 1 ККУ - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.
Триває слідство.

Нагадаємо, 12 грудня швидкісний потяг № 723 Харків-Київ із технічних причин здійснив вимушену зупинку неподалік станції Огульці, а вже на станції Свинківка Полтавської області пасажирів пересадили в інший швидкісний потяг.

У четвер, 14 грудня, потяг Інтерсіті сполученням Перемишль-Київ було затримано на п'ятнадцять хвилин через предмет, схожий ззовні на гранату, в одному з вагонів. Про це повідомляє прес-служба поліції Тернопільської області.

Небезпечну знахідку виявивпід час руху прибиральникВінзайшовши в тамбур, забирав пакет зі сміттямПакунок здався працівнику потяга важким і той перевірив його. Про знахідку повідомив на лінію «102».

На місце події виїхали вибухотехнікипрацівники поліції, бригада екстреної медичної допомоги. Коли потяг зупинився в Тернополіфахівці оглянули його та вилучили предмет.

За попередньою інформацією, в пакеті знаходивсяймовірнопустотілий корпус гранати РГД-5. Її передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Працівники поліції встановлюютьхто і куди перевозив небезпечний предмет.

Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 263 частина 1 ККУ - незаконне поводження зі зброєюбойовими припасами або вибуховими речовинами

Триває слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: