У прифронтовому Новгородському встановлено інтелектуальні відеокамери

У прифронтовому Новгородському встановлено інтелектуальні відеокамери

6 камер встановлені на в’їзді-виїзді з Новгородського та ключових транспортних розв’язках

У прифронтовому Новгородському Донецької області встановили камери інтелектуального відеоспостереження. Про це повідомила прес-служба Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

Відтепер за безпекою в селищі на лінії розмежування, що біля Торецька, стежать 6 відеокамер з інтелектуальним програмним забезпеченням.

Їхні можливості дозволяють поліцейським виявляти викрадені автомобілі та реагувати на загрози для життя громадян.

6 камер встановлені на в’їзді-виїзді з населеного пункту, ключових транспортних розв’язках.

«Вони здатні ідентифікувати марку, модель та колір авто, реагувати на гучні звуки, спалахи тощо. Інформація з камер виводиться в Єдиний аналітичний сервісний центр (UASC) Головного управління Нацполіції в Донецькій області. Таким чином поліцейські можуть вчасно реагувати на всі зміни оперативної обстановки. У разі виявлення підозрілого автомобілю, бойовика або злочинця, який переховується від закону, програма надсилає до UASC сигнал тривоги, і на місце прибуває наряд поліції», - йдеться в повідомленні.

Камера спрацьовує також на вибух чи постріл. Таким чином, завдяки високим технологіям прифронтове селище знаходиться під цілодобовою охороною.

«Сьогодні на Донеччині вже працюють понад 60 інтелектуальних відеокамер - в Маріуполі, Покровську, Великій Новосілці, Слов’янську та Новгородському. До кінця року кількість спеціалізованих камер на вулицях області планується збільшити до 100», - інформують у поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: