У річницю Революції Гідності Києву загрожують теракти – Шкіряк

У річницю Революції Гідності Києву загрожують теракти – Шкіряк
Радник глави МВС Зорян Шкіряк

На вулицях столиці чергуватимуть 6 тисяч правоохоронців

У період відзначення третьої річниці Революції Гідності, 21 – 22 листопада, під час проведення масових заходів у Києві зросте рівень терористичної загрози.

Про це в Фейсбуці написав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

«За оперативною інформацією, російські спецслужби та внутрішні антидержавні, деструктивні сили не полишають намірів здійснення провокацій в святий для кожного патріота України день - День Гідності і Свободи. Не виключено, що для здійснення провокативних дій може використовуватись патріотична риторика і гасла», - попередив він.

Шкіряк запевнив, що правоохоронці цілковито готові до будь-яких викликів і не допустять реваншу антидержавних сил.

«Не радимо навіть думати про лихе... Реакція буде жорсткою і адекватною», - зазначив він.

За словами Шкіряка, наразі МВС та СБУ проводять спільні контртерористичні заходи з метою недопущення і упередження будь-яких провокацій і терористичних актів в місцях масового скупчення людей.

До охорони громадського порядку, в період 21-22 листопада в м.Києві буде залучено 6000 правоохоронців, а на території всієі України - близько 15 000.

Правоохоронці перебуватимуть у режимі посиленого несіння служби до 24-25 листопада.

«В місцях проведення заходів і місцях масового скупчення людей 21 листопада будуть встановлені рамки с металошукачами, наряди поліцейських з металодетекторами, працюватимуть кінологи та оперетивники в цивільному. Крім, того, рух транспорту в центрі столиці буде обмежений», - написав Шкіряк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: