У Римі штрафуватимуть за вживання алкоголю на вулиці та купання у фонтанах

У Римі штрафуватимуть за вживання алкоголю на вулиці та купання у фонтанах
Мер Рима заявила, що нові обмеження допоможуть італійській столиці стати «більш привабливою, безпечною та привітною»

Влада міста заборонила купатися у фонтанах, набирати або виливати з них воду, чи збиратися на них, однак кидати монетки у них дозволяється

У Римі запровадили низку правил поведінки на вулиці, за порушення яких поліція італійської столиці може штрафувати на сотні євро. Про це повідомляє The Local.

Так, влада міста заборонила купатися у фонтанах, набирати або виливати з них воду, чи збиратися на них, однак кидати монетки у них дозволяється.

Аніматорів, що перевдягаються у костюми гладіаторів або центуріонів та за гроші фотографуються з туристами, можуть оштрафувати на 400 євро.

Крім того, у місті заборонили пити на публіці чи купувати алкоголь з 10 вечора до 7 ранку. А заклади штрафуватимуть, якщо вони продаватимуть спиртне після 2:00 ночі. За це можна отримати штраф до 280 євро.

Мер Рима Вірджинія Раджі заявила, що нові обмеження допоможуть італійській столиці стати «більш привабливою, безпечною та привітною». У 2017 році ці обмеження були тимчасовими, однак тепер їх запровадили на постійній основі.

Як повідомлялося, Італія відмовилася змінювати бюджет попри вимоги ЄСУ Рима назріває конфлікт із Брюсселем через макроекономічні показники бюджету на наступний рік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: