У Росії горять «коронавірусні» лікарні. У черговій пожежі загинуло п'ять хворих

У Росії горять «коронавірусні» лікарні. У черговій пожежі загинуло п'ять хворих
У Петербурзі горіла лікарня Святого Георгія, в якій лікують хворих на коронавірус

Цієї ночі трагедія сталась у Петербурзі. Напередодні схожий інцидент зафіксовано у Москві

П'ятеро людей загинули під час пожежі у відділенні реанімації в лікарні Святого Георга, що у російському Санкт-Петербурзі. Про це повідомляє агентство ТАСС з посиланням на джерела в екстрених службах.

Всі загиблі були підключені до апарату штучної вентиляції легенів. Четверо з них померли в результаті отруєння чадним газом, у одного відключився апарат ШВЛ.

За даними Telegram-каналу Mash, у відділенні було 16 пацієнтів, 11 з яких медики встигли перевезти в інше крило. Всього з будівлі було евакуйовано близько 150 осіб.

Зазначимо, що це вже не перша пожежа з трагічними наслідками у російській медустанові. Напередодні у Москві горіла лікарня для пацієнтів з коронавірусом. В результаті пожежі загинув один пацієнт, три людини постраждали. Причиною пожежі називають загоряння особистих речей.

Нагадаємо, що Росія за кількістю хворих на Covid-19 обігнала Італію і Велику Британію. Однак, попри ріст захворювання Путін скасував карантинні вихідні у Росії.

Як повідомлялось, перша смерть від коронавірусу сталася у резиденції патріарха Кирила. У четвер, на 50-му році життя, помер уставщик (розпорядник служб) московського Данилова ставропігіального чоловічого монастиря ієродиякон Димитрій (Ніколаєв Сергій Володимирович). У Даниловому монастирі розташована резиденція патріарха і синоду, а також Синодальний відділ зовнішніх церковних зв'язків Московського патріархату.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: