У С14 розповіли, чим їх націоналізм відрізняється від ідеології «ВО «Свобода» і «Правого сектору»

У С14 розповіли, чим їх націоналізм відрізняється від ідеології «ВО «Свобода» і «Правого сектору»
Євген Карась

За підрахунками членів організації С14, повинно минути 5-10 років, аж поки будуть серйозні результати їхньої діяльності.

Великий відсоток акцій С14 пов’язані із соціальною проблематикою. Це протести проти незаконних забудов, боротьба за парки. Про це розказав лідер організації С14 Євген Карась в інтерв’ю «Главкому»

«Зараз ми створюємо освітньо-культурний сектор, багато уваги приділяємо участі в різних державних проектах, конкурсах, або ж це проекти реабілітації ветеранів. В цьому контексті, мабуть, наша політична платформа найменш зорієнтована саме на питаннях націоналізму, бо значно більше приділяємо увагу соціальним питанням», - зазначив він, порівнюючи діяльність С14 зі. «Свободою» чи «Правим сектором».

Карась додав, що за підрахунками членів організації, повинно минути 5-10 років, аж поки будуть  серйозні результати їхньої діяльності.

«Мова не про короткотермінові вибори, а про тривалу громадську діяльність. У наших планах є участь в парламентських виборах. Зараз, як ви знаєте, ми входимо в коаліцію разом зі «Свободою», «Правим сектором», «Азовом» («Національним корпусом»), але саме про формат участі в кампанії говорити зарано, до виборів ще далеко», - сказав він.

Лідер С14 уточнив: члени організації обов’язково братимуть участь у місцевих виборах, коли вони будуть. «Насамперед там, де є команди наших активістів: Київ, Чернігів, Дніпро, Львів, можливо, Луцьк, Вінниця, маленькі районні і місцеві ради», - додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: