У штабі АТО розповіли про втрати українських військ за добу

У штабі АТО розповіли про втрати українських військ за добу

Один український боєць загинув, п'ятеро поранені

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій загинув один український військовий, ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомив під час брифінгу спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

«За минулу добу в результаті активних бойових дій один український військовослужбовець загинув під час ворожого обстрілу у Водяному. П'ятеро військових отримали поранення», - сказав він.

Лисенко уточнив, що двоє бійців було поранено в результаті бойового зіткнення на Бахмутській трасі, інші - в районі Авдіївки, Зайцевого і Кримського. «При цьому біля останнього український військовий був поранений в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої», - додав він.

Як повідомлялося, за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. П’ятеро українських бійців отримали поранення, один загинув. У свою чергу, сили АТО 12 разів застосовували зброю.

Крім того, у четвер, 27 липня, ввечері 35-річний житель Мар’їнки отримав кульове поранення ноги внаслідок обстрілу з боку бойовиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: