У США готуються до нових кібератак з Росії

У США готуються до нових кібератак з Росії

Розенстайн назвав спроби втручання в президентські вибори 2016 року в США одним з багатьох прикладів ворожої діяльності в кіберпросторі

Росія буде і далі намагатися маніпулювати виборами в США. Про це заявив перший заступник міністра юстиції США Рід Розенстайн в четвер, 19 липня, на форумі з питань безпеки в Аспені (штат Колорадо), пише DW.

Розенстайн  назвав спроби втручання в президентські вибори 2016 року в США одним з багатьох прикладів ворожої діяльності в кіберпросторі, порівнявши її з «лише одним деревом в зростаючому лісі». На думку Розенстайна, офіцери російської розвідки щодня займаються зломом американських комп'ютерів.

Перший заступник голови Мін'юсту США розповів про нові плани, покликані попереджувати кібератаки проти США на ранньому етапі. Йдеться про взаємодію всіх федеральних відомств з метою розпізнання нових загроз і оперативному доведенні цієї інформації до тих політичних організацій, держслужбовців, кандидатів на державні посади, фінансових інститутів і ЗМІ, які були цілями цих атак.

Рід Розенстайн пообіцяв жорстко вести розслідування щодо осіб, які переховуються в країнах, які не видають своїх громадян за запитом США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: