У США повідомили про першу жертву лісових пожеж у Каліфорнії

У США повідомили про першу жертву лісових пожеж у Каліфорнії

70-річна жінка загинула в окрузі Вентура, одному з найбільш постраждалих від шести руйнівних пожеж

Організована в американському штаті Каліфорнія масштабна евакуація через лісові пожежі зберегла життя сотень тисяч мешканців, тим не менше, місцева влада повідомила про перший летальний випадок, пов'язаний зі стихією.

Про це повідомив у суботу центральний американський телеканал CNN.

«Жінка, тіло якої було знайдено на місці катастрофи на маршруті евакуації в Південній Каліфорнії, стало першим підтвердженням летального випадку в серії масштабних лісових пожеж, які можуть посилитися цими вихідними», - зазначається в повідомленні.

Як уточнюється, 70-річна жінка загинула в окрузі Вентура, одному з найбільш постраждалих від шести руйнівних пожеж, що стрімко поширюються на півдні Каліфорнії. Причиною смерті стала травма, отримана в автокатастрофі, а також отруєння димом та опіки.

Губернатор штату Каліфорнія Джеррі Браун оголосив стан надзвичайної ситуації в окрузі Вентура, а також в окрузі Лос-Анджелес.

Приводом для таких кроків Браун назвав поширення полум'я на площі близько 180 кв. км. Він також повідомив, що полум'я вже зруйнувало кілька будинків та інших споруд, пожежі загрожують критичній інфраструктурі і змушують закрити дороги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: