У Сумах стався вибух на макаронній фабриці: постраждали троє людей

У Сумах стався вибух на макаронній фабриці: постраждали троє людей
Фото: spec-kor.com.ua

Внаслідок вибуху приміщення повністю зруйноване, двоє людей перебувають у важкому стані

У Сумах сьогодні, 4 жовтня, внаслідок вибуху на приватному підприємстві постраждали троє людей. Як повідомили у прес-службі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області, повідомлення про вибух на малому підприємстві, розташованому на вулиці Робітниче Селище, надійшло о 15:15.

Згідно із повідомленням, співробітники ДСНС встановили, що стався спалах дров’яного котла без подальшого займання. За попередніми даними, внаслідок надзвичайної ситуації постраждали троє працівників – два робітники і власник підприємства, яких госпіталізували до медичних закладів. Двоє перебувають у важкому стані, в одного чоловіка перелом ноги.

За інформацією відділу комунікації поліції Сумської області, на місці працюють слідчо-оперативна група поліції та вибухотехніки.

«Попередньо було встановлено, що на місці події проводились роботи з монтажу парового котла для обробки борошняної продукції. Вказана подія внесена до ЄРДР за ознаками ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Стан потерпілих з‘ясовують медики, за висновками яких буде уточнено кваліфікацію події», – зазначив начальник Сумського відділу поліції Павло Карабута.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: