У Сумах відправили під домашній арешт підозрюваних в аварії ліфту, де загинула дитина

У Сумах відправили під домашній арешт підозрюваних в аварії ліфту, де загинула дитина
У Сумах в житловому будинку обірвався ліфт - загинуло немовля

Обом арештованим інкримінують статтю про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель дитини

У Сумах директора та електромонтера товариства «Міськсумиліфт» відправили під домашній арешт. Їх підозрюють в аварії ліфту, в якій померла двомісячна дитина.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області.

Директора товариства відправили під домашній арешт до 26 лютого. Його адвокат просив відпустити підозрюваного під особисте зобов’язання, натомість прокурори клопотали взяти його під варту.

Електромонтера «Міськсумиліфту» взяли під нічний домашній арешт до 1 березня. Його адвокат не вбачав причин для запобіжного заходу, а прокурори просили взяти підозрюваного під варту.

Прокуратура вже готує апеляційну скаргу на це рішення суду.

Обом арештованим інкримінують статтю про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель дитини. Директора ТОВ «Міськсумиліфт» також підозрюють у зловживанні службовим становищем, що призвело до тяжких наслідків.

Нагадаємо, 2 січня у Сумах в багатоповерхівці по вул. Супруна обірвався ліфт, в якому перебувала коляска з двомісячним хлопчиком. Дитину врятувати не вдалось.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: