У Тернополі відбудеться ярмарок вакансій для ветеранів АТО

У Тернополі відбудеться ярмарок вакансій для ветеранів АТО

У Тернополі 30 червня відбудеться перший пілотний проект «Міста професій» та «Фестивалю вакансій для ветеранів АТО»

Вже п’ятий сезон в Україні проходить наймасштабніший  національний проект «Місто професій». В 2017 році захід відбувся в 32 містах України із загальним трафіком дітей понад 400 тис. чоловік. Цього року організаторами заплановано понад 70 міст та очікується, що учасниками стануть понад 1 млн. маленьких українців.

«За статистикою на кожну дитину, що завітала на проект припадає 2,5 дорослих. А враховуючи, що країна в стані війни, то захід відвідають велика кількість ветеранів АТО. Було прийнято рішення інтегрувати можливість працевлаштування ветеранів АТО в проект «Місто професій», - розповідає Тетяна Люлька, ідеолог проекту «Місто професій».

Така ініціатива стала можливою завдяки проекту «Фестиваль вакансій для ветеранів АТО».

 «Фестиваль вакансій для ветеранів АТО – це ефективний майданчик для спілкування між роботодавцями та спеціалістами, які брали участь у АТО, та перебувають в пошуку нової перспективної роботи. Військові зможуть дізнатися більше про актуальні вакансії та особливості функціювання ринку праці. Роботодавцям участь в Фестивалі вакансій для ветеранів АТО дозволить презентувати свою компанію великій кількості спеціалістів, та запропонувати вакансії та посади всім бажаючим. І обрати кращих із кращих, сформувавши кадровий резерв для своїх підприємств», - розповідає Олександр Хаджинов, військовий у відставці та один з організаторів «Фестивалю вакансій для ветеранів АТО».

У Тернополі 30 червня 2018 р. відбудеться перший пілотний проект «Міста професій» та «Фестивалю вакансій для ветеранів АТО»

Переглянути запис прес-конференції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: