У Трампа кажуть, що готові судитися у разі поразки на виборах

У Трампа кажуть, що готові судитися у разі поразки на виборах
Дональд Трамп

У кандидата в президенти скаржаться, що американські медіа не об'єктивні щодо кандидата-мільярдера

Кандидат у віце-президенти США від республіканців Майкл Пенс заявив, що кампанія Дональда Трампа визнає результати голосувань, якщо вони будуть чіткими, але мають намір оскаржити їх у разі виникнення спірних моментів.

На цьому він наголосив у неділю, за два дня до виборів у США, виступаючи у прямому ефірі на передачі Fox News Sunday. «Я думаю, обидві кампанії (республіканців і демократів – ред.) мають абсолютно чітку позицію, що в разі спірних результатів, вони залишають за собою всі законні права та засоби правового захисту», - відповів Пенс на пряме запитання ведучого, чи визнає Трамп підсумок голосувань у разі поразки.

При цьому Пенс повторив тезу свого лідера про те, що американські медіа не об'єктивні щодо кандидата-мільярдера. «Американський народ висловить свою думку на виборах, які пройдуть 8 листопада. Але американці втомилися від очевидної упередженості національних медіа», - заявив він.

Як повідомлялось, за два дні до виборів президента США опитування показало збільшення відриву кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа від представника демократів Хілларі Клінтон, яка утримує першість. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: