У Туреччині через повінь закрили для руху трасу на столицю

У Туреччині через повінь закрили для руху трасу на столицю

На дорозі утворилася черга з транспортних засобів довжиною близько 15 кілометрів

Автомагістраль Афьонкарахісар-Анкара, що пролягає із заходу країни в центральну частину, закрита для руху транспорту через повінь, спричинену сильними опадами. Про це повідомляє CNN Türk.

«На дорозі утворилася черга з транспортних засобів довжиною близько 15 кілометрів. Роботи дорожніх бригад тривають», – повідомляє телеканал.

На дорозі перебувають сотні приватних транспортних засобів, а також пасажирські автобуси та вантажівки. Деякі водії транспортних засобів намагалися рухатися по смузі зустрічного напрямку руху, аби подолати затоплену ділянку траси.

У ситуацію втрутилася дорожня поліція, припинивши такі спроби.

Нагадаємо, в Анкарі 11 червня був потужний буревій. Злива перетворила вулиці на ріки, а сильний вітер виривав дерева та зривав дахи. Внаслідок негоди загинув 27-річний чоловік.

Вулиці міста перетворилися на річки, тож вода затопила будинки та несла за собою автомобілі. Дощові потоки також заповнили підземні переходи та спричинили транспортний колапс на окремих вулицях.

Негода супроводжувалася сильним вітром. Він обривав лінії електропередач, ламав дерева та зривав з будівель дахи. Подекуди дерева падали на припарковані автівки. В деяких будинках повибивало вікна та пошкодився фасад.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: