У Верховній Раді зареєстрували дві постанови про відсторонення Авакова

У Верховній Раді зареєстрували дві постанови про відсторонення Авакова
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков
Фото: Главком

Авторами постанов виступили нардепи Левченко та Каплін

У Верховній Раді зареєстрували два проекти постанови про відсторонення Арсена Авакова від виконання повноважень міністра внутрішніх справ України.

Як повідомляє «Радіо Свобода», автором проекту постанови № 7250 «Про відсторонення Авакова А.Б. від виконання повноважень міністра внутрішніх справ України» є народний депутат Юрій Левченко.

Автор іншого проекту постанови (№ 7252) депутат Сергій Каплін пропонує відсторонити Авакова на час розслідування справи про закупівлю рюкзаків МВС.

Раніше народний депутат Юрій Левченко заявляв, що у Верховній Раді відмовляються реєструвати проект постанови про відсторонення Арсена Авакова.

Нагадаємо, син міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Олександр є фігурантом провадження щодо закупівлі МВС рюкзаків за завищеними цінами.

Як повідомляв «Главком», у середу ввечері суд відпустив Авакова-молодшого під особисте зобов’язання у справі про розкрадання державних коштів. Він має здати паспорти та носити електронний браслет.

Водночас прокурор САП після суду визнав, що для сина Авакова не вистачає електронного браслета.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про те, що його син доведе свою невинуватість у суді.

Експертизами у «справі рюкзаків Авакова» встановлено, що вартість одного для Міністерства внутрішніх справ становила 555 грн, хоча за підсумками тендерної процедури їх було закуплено по 2899 грн за штуку, заявив прокурор під час засідання суду. 

Читайте також статті «Главкома»:

Рюкзак на голову. НАБУ наносить удар по Авакову

Як Аваков впливав на справу проти свого сина. Оприлюднено нові деталі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: