У вівторок в Україні очікуються морози

У вівторок в Україні очікуються морози

Вночі на Чернігівщині, Сумщині та Київщині синоптики прогнозують до 5 градусів нижче нуля

В Україні найближчої доби, 24 жовтня, велика частина території країни, окрім крайнього півдня, залишиться в холодній повітряній масі арктичного походження; погоду визначатиме поле підвищеного тиску, лише на заході та південному заході - атмосферні фронти, повідомляє Укргідрометцентр.

Уночі в західних регіонах, а також Житомирській, Вінницькій та Одеській областях очікуються помірні дощі, вдень на Закарпатті та Прикарпатті - невеликі дощі (у Карпатах дощ із мокрим снігом); на решті території без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с, на півдні окремі пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, в Чернігівській і Сумській до 5° морозу; вдень 3-8° тепла, в південній частині і на Закарпатті вночі 4-9°, удень 9-14°.

У Києві у вівторок без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 4-6°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 24 жовтня найвища температура вдень була 22,8° у 1989 році, найнижча вночі -5,0° у 1920 році.

В Україні 25 жовтня в східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій областях прогнозується дощ, місцями з мокрим снігом, на решті території без істотних опадів.

Вітер північно-східний із переходом на південно-західний, 7-12 м/с, у південних і східних областях місцями пориви 15-18 м/с.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, в Чернігівській і Сумській областях до 5° морозу, вдень 4-9° тепла; на півдні країни вночі 1-6° тепла, вдень 9-14°.

У Києві в середу без істотних опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 6-8° тепла.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: