У Запоріжжі невідомий кинув у групу чоловіків гранату, є потерпілі

У Запоріжжі невідомий кинув у групу чоловіків гранату, є потерпілі
У Запорізькій області введено поліцейську операцію «Сирена»

Трьох потерпілих 1989, 1986 і 1996 років народження з тілесними ушкодженнями було доправлено до лікарні

У Запоріжжі на вулиці Військбуд невідомий зловмисник кинув у бік чоловіків вибуховий пристрій, внаслідок вибуху якого постраждали троє людей.

 Про це повідомили у прес-службі поліції Запорізької області.

«Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що невідомий кинув вибуховий предмет, від вибуху якого постраждали троє чоловіків, після чого зник у невідомому напрямку. Трьох потерпілих 1989, 1986 і 1996 років народження з тілесними ушкодженнями було доправлено до лікарні. Встановлено, що особи не мають відношення до політичних партій, криміналітету, великого бізнесу тощо. Один з них є студентом, двоє інших - працівники підприємств», – йдеться в повідомленні.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин), ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. В області введено поліцейську операцію «Сирена».

Жителів Запоріжжя просять із розумінням поставитися до оперативно-розшукових заходів, які нині проводить поліція в місті та області для встановлення та затримання зловмисника.

Нагадаємо, у Києві внаслідок вибуху в автівці загинув чоловік. За інформацією правоохоронців, у салоні могла вибухнути граната Ф-1.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: