У Запоріжжі піймали бандита, який пограбував сім кредитних установ

У Запоріжжі піймали бандита, який пограбував сім кредитних установ
Фото: Відділ комунікації поліції Запорізької області

Зловмисником виявився чоловік 1990 року народження

У Запоріжжі поліцейські затримали зловмисника, який під загрозою застосування ножа пограбував сім кредитних установ.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

«6 жовтня невідомий чоловік, прикривши обличчя за допомогою сонцезахисних окулярів і капюшона, зайшов до кредитної установи в Олександрійському районі та під загрозою застосування ножа заволодів грошима. Аналогічні злочини було скоєно на  території цього та інших районів Запоріжжя», - заявили в поліції.

Зазначається, що було вилучено записи з камер відеоспостережень, а прикмети зловмисника розповсюджені серед поліцейських. Також для відпрацювання районів, розкриття розбійних нападів та затримання підозрюваного було створено групу з працівників поліції міста, виставлено пости спостереження та групи реагування поблизу кредитних установ.

Згодом поліції вдалося вийти на слід зловмисника. 14 листопада під час відпрацювання по вулиці Базарній працівники Олександрівського відділення поліції затримали схожого за прикметами чоловіка, який намагався зайти до приміщення закладу, що видає кредитні кошти. При собі він мав ніж.

«Зловмисником виявився чоловік 1990 року народження, який раніше вже був засуджений за вчинення аналогічного злочину та не мав постійного місця мешкання. На даний час встановлена причетність фігуранта до скоєння семи озброєних розбійних нападів на кредитні установи», - повідомили в поліції.

Затриманому вже оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання стосовно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: