У Запоріжжі в гуртожитку спалах коронавірусу

У Запоріжжі в гуртожитку спалах коронавірусу
Медики зроблять усім мешканцям гуртожитку тести на коронавірус

У мерії Запоріжжя проводять екстрену нараду

В одному з гуртожитків у Олександрівському районі Запоріжжя зафіксовано спалах коронавірусу. Наразі там виявлено 11 хворих на коронавірусну інфекцію.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької міської ради.

У гуртожитку проводяться відповідні протиепідемічні заходи: гуртожиток закрито та буде проведено санітарну обробку, а всім його мешканцям зроблять тести на виявлення коронавірусу.

Тим часом міський голова Запоріжжя Володимир Буряк дав завдання екстрено зібрати міську комісію з питань ліквідації наслідків надзвичайної ситуації з приводу виявлення осередку зараження людей коронавірусом.

Нагадаємо, станом на ранок 25 квітня, в Україні 8125 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. З них 201 летальний, 782 пацієнти одужали. Протягом 24 квітня отримано 478 повідомлень про нові підтверджені випадки. 

Зокрема, у Запорізькій області зафіксовано 171 випадок захворювання на коронавірус.

Як повідомлялося, масштабний спалах коронавірусу зафіксували у Вишневому 21 квітня. Тоді було відомо, в гуртожитку виявили 37 осіб з коронавірусом, в тому числі й двох дітей. 

Втім, як з'ясувалося, раніше двоє мешканців цього будинку померли від Covid-19. Однак влада на це не відреагувала належним чином.

Станом на ранок 23 квітня було підтверджено випадки коронавірусної хвороби (Covid-19) у 78 мешканців гуртожитку у м. Вишневе, з них діти до 17 років – 16.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: