Спалах коронавірусу у Вишневому. Перша смерть у гуртожитку сталась ще тиждень тому, тоді влада не реагувала

Спалах коронавірусу у Вишневому. Перша смерть у гуртожитку сталась ще тиждень тому, тоді влада не реагувала
Біля будинку у Вишневому встановили пост поліції 
Фото: Страна

На початку квітня жителька гуртожитку померла від коронавірусу, однак влада нічого не зробила, аби уберегти від зараження інших мешканців будинку

Масштабний спалах коронавірусу зафіксували у Вишневому Київської області. Як вже відомо, в гуртожитку виявили 37 осіб з коронавірусом, в тому числі й двох дітей. Втім, як з'ясувалося, раніше двоє мешканців цього будинку померли від Covid-19. Однак влада на це не відреагувала належним чином.

Станом на вечір 21 квітня у будинку запроваджено режим особливого пересування, навколо будинку виставлена охорона. Тобто будинок наразі фактично забловкований – людей з нього не випускають і нікого туди не пускають, окрім медиків.

Також відомо, що у Києво-Святошинської лікарні звільнили 65 місць для хворих. Після проведення тестів, в будинку проведуть дезінфекцію і місцева влада не виключає, що в даному гуртожитку зроблять обсерватор.

Як повідомляють ЗМІ, журналістам вдалося поспілкуватися з працівницею цього гуртожитку, яку викликали для проходження тесту. Жінка повідомила, що на початку квітня одна з мешканок будинку померла від коронавірусу. При цьому в будинку не встановлювали ніяких обмежень та не дотримувалися карантинних заходів, спокійно робили візити один до одного і навіть приводили до себе друзів.

Як повідомлялось, станом на 9:00 21 квітня в Україні 6125 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 415 нових випадків (з них у дітей - 25, у медиків – 64),  це на 154 випадки більше ніж учора. За добу одужали - вісім чоловік, померли – 10.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: