У зоні АТО «гаряче»: обстріл на приморському напрямку, поранені двоє бійців

У зоні АТО «гаряче»: обстріл на приморському напрямку, поранені двоє бійців

Загалом від опівночі незаконні збройні формування 6 разів порушили перемир’я

Упродовж понеділка російсько-окупаційні угруповання шість разів обстоювали позицій українських військ із застосуванням мінометів та гранатометів різних видів.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

«Так, найбільш неспокійно було на Приморському напрямку. Тут окупанти вночі з автоматичних гранатометів били по укріпленнях сил АТО неподалік Красногорівки. Наші військові накрили ворога вогнем з великокаліберного кулемету. Унаслідок цього протистояння отримав поранення один український боєць. Постраждалого оперативно було госпіталізовано і, на даний момент, стан його здоров’я оцінюється як задовільний», - йдеться у повідомленні.

Крім того, під ранок проросійські найманці обстріляли наші позиції з протитанкового гранатомету біля Талаківки: «У результаті цієї провокації один військовослужбовець Збройних Сил України отримав бойову травму. А близько 16 години ворог у районі Широкиного застосував 82-міліметровий міномет».

За даними штабу, вдень на Донецькому напрямку бойовики обстрілювали з кулеметів українських захисників біля Авдіївки та Невельського.

На Луганському напрямку факт застосування ворогом протитанкового гранатомету зафіксований неподалік Новоолександрівки.

«Загалом від опівночі незаконні збройні формування 6 разів порушили перемир’я. Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО застосовували зброю на ураження противника», - підсумували у прес-центрі.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: