Учасник Pussy Riot потрапив до реанімації: рідні кажуть про отруєння

Учасник Pussy Riot потрапив до реанімації: рідні кажуть про отруєння
Учасник російського панк-гурту Pussy Riot, видавець «Медіазони» Петро Верзілов потрапив до реанімації після того, як почав втрачати зір, здатність говорити та пересуватися.

Про це повідомляє Meduza з посиланням на дівчину Верзілова Вероніку Нікульшину, яка також є учасницею Pussy Riot.

За її словами, Верзілову стало погано 11 вересня під час засідання суду щодо порушення нею правил дорожнього руху. Коли дівчина прийшла додому, він заявив, що втрачає зір.

«З 8 до 10 години вечора йому в геометричній прогресії ставало гірше. Спочатку зір, потім здатність розмовляти, потім здатність прямо ходити», — розповіла вона.

Нікульшина зазначила, що по дорозі в лікарню у Верзілова почалися судоми. У лікарні аналізи «начебто нічого поганого не показали», проте о першій годині ночі його перевели до токсикологічного відділення.

Лікарі відмовилися повідомити Нікульшиній діагноз хлопця, зокрема чи це отруєння, бо як цивільна дружина вона не має права на це. Їй тільки розповіли, що стан пацієнта важкий, проте динаміка позитивна.

12 вересня до лікарні приїхала мати Верзілова, однак лікарі не пустили її до сина. Їй не повідомили про стан сина та не назвали його діагнозу.

Нагадаємо, під час фіналу Чемпіонату світу з футболу у Москві Верзілов, Нікульшина та ще двоє учасників Pussy Riot вибігли на поле стадіону «Лужники».

Вони вимагали від російської влади: звільнити всіх політичних в'язнів; не саджати за лайки; припинити незаконні арешти на мітингах; допустити політичну конкуренцію в країні; а також не фабрикувати кримінальні справи і не тримати людей без причин в СІЗО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: