Учасники «Маршу за імпічмент» оголосили свої вимоги до влади

Учасники «Маршу за імпічмент» оголосили свої вимоги до влади

Учасники акції закликали прийти у наступну неділю на новий марш

Більше двох тисяч учасників акції у підтримку колишнього очільника Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі оголосили на мітингу у неділю чотири вимоги до Верховної Ради, а також план дій на майбутнє. Про це зі сцени мітингу на Майдані Незалежності в Києві сказала член політради «Руху нових сил» Ольга Галабала, повідомляє «Укрінформ».

«Ми точно знаємо, що з 19 грудня по 22 грудня в парламенті вони мають прийняти чотири наших вимоги. Перша вимога - це закон про імпічмент, друга вимога - це закон про Антикорупційний суд, третя вимога - у другому читанні прийняти закон про вибори (проект Виборчого кодексу — Ред.) і четверта вимога - це відставка Генерального прокурора Юрія Луценка», - оголосила вона.

Окрім того, учасники акції закликали прийти у наступну неділю, 17 грудня, знову на проведення такого маршу.

Нагадаємо, у Києві проходить «Марш за імпічмент». Перед початком акції її учасники зібрались на площі Тараса Шевченка. Тут зібралося близько 1,5 тис. людей, які потім рушили до Майдану Незалежності. На центральній площі столиці. Кількість учасників зросла, орієнтовно вона не перевищує 10 тисяч людей. Організатори акції зі сцени заявляють, що в акції беруть участь десятки тисяч людей.

Після мітингу на Майдані Незалежності учасники «Маршу за імпічмент» прийшли до СІЗО, де тримають Саакашвілі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: