Україна минулої доби втратила п'ятьох своїх захисників

Україна минулої доби втратила п'ятьох своїх захисників

Один військовослужбовець загинув від вогню снайпера поблизу Новгороцького, три – під час бою біля Красногорівки, ще один під час обстрілу позиції «шахта Бутовка»

Минулої доби внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі загинуло п’ять українських військових, ще вісім отримали поранення. Про це повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу.

«За минулу добу внаслідок бойових дій п’ять українських військових загинули. Зокрема, один військовослужбовець загинув від кулі снайпера поблизу Новгороцького, три – під час бою біля Красногорівки, ще один під час обстрілу позиції «шахта Бутовка», - повідомив речник Міноборони.

Він наголосив, що вісім українських військових отримали поранення. З них сім – в районі Красногорівки, та один – на позиції «шахта Бутовка».

«Крім цього один український військовий потрапив в полон», - додав Лисенко.

Загалом за минулу добу, противник 29 разів відкривав вогонь по наших позиціях.

«У відповідь сили АТО 16 разів застосовували зброю. На жаль, п’ятеро українських військових загинули, восьмеро отримали поранення. Варто додати, що завдяки вмілим і оперативним діям наших бійців противник не лише припиняв вогневі провокації, а й поніс серйозні втрати у живій силі», - зазначили в штабі АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: