Україна відкриє в Ефіопії візовий центр

Україна відкриє в Ефіопії візовий центр
В Аддис-Абебі з'явиться український візовий центр

Візовий центр прийматиме та передаватиме на розгляд посольства клопотання про оформлення віз для в’їзду в Україну

Україна 16 липня відкриє у столиці Ефіопії візовий центр, що забезпечуватиме технічний супровід візових досьє для в’їзду в Україну іноземців та осіб без громадянства, поданих громадянами Ефіопії, Джибуті, Південного Судану, Сейшельських Островів.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

«16 липня розпочинає роботу візовий центр України в Ефіопії, м. Аддис-Абеба, 3-й поверх торговельного центру «Морнінг Стар», р-н Боле, функціонування якого забезпечуватиметься компанією VF Worldwide Holding Ltd», - йдеться у повідомленні.

Візовий центр прийматиме та передаватиме на розгляд посольства України в Ефіопії клопотання про оформлення віз для в’їзду в Україну іноземців та осіб без громадянства від громадян таких країн: Ефіопія, Республіка Джибуті, Республіка Південний Судан, Республіка Сейшельські Острови, а також тих іноземців, які мають дозвіл на постійне проживання у Ефіопії.

Заявники зможуть подати документи для оформлення українських віз у зручному для них форматі та, за бажанням, отримати низку додаткових послуг (виготовлення фотокарток, переклад та копіювання документів, оформлення полісів медичного страхування, кур’єрські послуги, СМС-інформування, обслуговування у залах підвищеного комфорту тощо).

У МЗС акцентували, що візовий центр забезпечуватиме лише технічний супровід візових досьє та надання сприяння заявникам, а рішення про оформлення чи відмову в оформленні віз прийматимуться, як і раніше, консулом Посольства України в Ефіопії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: