Українське морозиво пройшло лабораторні дослідження і отримало «знак якості»

Українське морозиво пройшло лабораторні дослідження і отримало «знак якості»
Морозиво українських виробників

Було протестовано 8 зразків морозива за фізико-хімічними та органолептичними показниками

В рамках програми контролю якості харчових продуктів пройшло тестування морозива та заморожених продуктів від провідних українських підприємств. Таке дослідження відбулося за ініціативи Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» (АУВМ і ЗП), яка є членом Громадської ради Міністерства аграрної політики та продовольства України, повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

«Загалом, було протестовано 8 зразків морозива за фізико-хімічними та органолептичними показниками в ДП «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів». За результатами досліджень, всі протестовані зразки виявилися відповідними до вимог нормативних документів на виробництво морозива та заморожених продуктів», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, Асоціацією було розроблено методичні настанови відповідно до вимог закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» для підприємств з виробництва морозива.

Раніше повідомлялося, що «вуличне» морозиво не відповідає стандартам якості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: