Українські прикордонники затримали двох громадян Туреччини на кордоні з РФ

Українські прикордонники затримали двох громадян Туреччини на кордоні з РФ

Громадяни Туреччини прибули на таксі до лінії кордону з метою його незаконного перетину

Українські прикордонники затримали в Сумській області двох громадян Туреччини, які планували незаконно пересікти кордон України з Росією.

Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби. Зазначено, що дільничним інспектором було отримано оперативну інформацію про можливу протиправну діяльність, пов’язану з незаконним переправленням осіб через державний кордон України на напрямку Миропілля (Україна) - Пльохове (РФ).

«Під час реалізації цієї інформації прикордонним нарядом відділу «Краснопілля» на відстані близько 5 метрів від українсько-російського кордону було виявлено та в подальшому затримано двох громадян Туреччини та одного громадянина України на автомобілі «Шевроле» служби таксі, який привіз іноземців до лінії держрубежу», - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, чоловіки мали при собі закордонні паспорти громадян Туреччини. Під час перевірки прикордонникам також стало відомо, що вони мали намір порушити державний кордон.

До того ж, у ході перевірки правоохоронці встановили, що  іноземні громадяни потрапили на територію України законним шляхом.

Як доповіли в ДПСУ, затриманих осіб доставлено до відділу прикордонної служби «Краснопілля» для складання адміністративно-процесуальних документів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: