Україну накриє потужний циклон: прогноз погоди на 11 грудня

Україну накриє потужний циклон: прогноз погоди на 11 грудня

На сході України можлива злива і посилення вітру

Україну накриє циклон, який принесе з собою дощ, сніг та сильний вітер. Циклон йде в нашу країну з півдня.

Прогнозується посилення північно-західного вітру до штормового і ожеледиці.

«11 грудня у південній частині, особливо на південному-сході - Приазов'ї - а до кінця доби також на сході та в більшості центральних областей (крім Вінницької) синоптична ситуація суттєво ускладниться», - пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

На сайті Українського гідрометцентру повідомляється, що у вівторок, 11 грудня у кількох областях України очікується дощ і мокрий сніг з дощем.

За прогнозами, сильний дощ очікується у Донецькій та Луганській області. У Харківській та Полтавській області можливий мокрий сніг з дощем. Також складні погодні умови в Дніпрі та Запоріжжі. Там можливий дощ і мокрий сніг. Температура повітря в регіоні вдень від +1 до +4 градусів. Вночі очікується від 0 до +3 градусів.

У південних областях також очікується дощ і дощ з мокрим снігом. Сухо буде тільки в Одесі. Денна температура становитиме +2 +4 градуси, вночі від 0 до +2 градусів.

У Криму пройде злива. Вдень +4 +6 градусів. Вночі температура коливатиметься від +2 +4 градусів.

ukraine_20

На півночі країни буде хмарно хмарно, без опадів. Вдень від 0 до +2 градусів, вночі температура опуститься до -2 градусів.

В західних областях опади очікуються тільки в Івано-Франківській області і в Закарпатті. В Ужгороді можливий сніг. Температура повітря в регіоні коливатиметься вдень від 1 градуса морозу до 2 градусів тепла. Вночі очікується невеликий мороз, -1 -2 градуси.

В центральній частині України пройдуть дощі, мокрий сніг з дощами, сніг. Вдень від 0 до +2 градусів, вночі температура близько 0.

У столиці 11 грудня буде хмарно, але без опадів. Вдень повітря прогріється до +2 градусів. Вночі буде холодно, від 0 до -2 градусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: