Уряд Франції посилює карантин: закривають ринки і обмежують прогулянки

Уряд Франції посилює карантин: закривають ринки і обмежують прогулянки
Франція посилює карантин через коронавірус

Уряд Франції вирішив посилити карантинні заходи на тлі зростання смертності від коронавірусу

Прем'єр-міністр Франції Едуард Філіп оголосив, що з завтрашнього дня, 24 березня, будуть закриті продовольчі ринки і введені обмеження на вихід на вулицю.

Про це пише Le Monde.

Прогулянки на свіжому повітрі і вуличні заняття спортом будуть обмежені у радіусі одного кілометра від будинку і тривалістю до однієї години, і дозволені один раз на день.

«Багато хто з наших співгромадян хотіли б, щоб все було як раніше, в звичайний час. Але це завтра не відбудеться», - сказав Філіп, попередивши, що карантин може тривати «ще кілька тижнів».

Нагадаємо, що вдень 23 березня стало відомо, що у Києві виявили ще чотири нові випадки захворювання на коронавірус. Двоє пацієнтів перебувають в Олександрівській лікарні, а двоє - на самоізоляції лікуються вдома під контролем лікарів.

Раніше МОЗ повідомляло, що в Україні офіційно підтверджено 73 випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (5), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (2), Тернопільській (1) областях і в Києві (29).

Також нагадаємо, що МОЗ закликає нардепів запровадити надзвичайний стан по всій країні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: