В аеропорту «Бориспіль» аварія літака. Фото пошкоджень

В аеропорту «Бориспіль» аварія літака. Фото пошкоджень
Пошкоджено літак з Мінску. Авіакомпанія Belavia
фото з соціальних мереж

Команда неушкодженого літака попередила про жорстку посадку іншого лайнера

В міжнародному аеропорту «Бориспіль» сталася аварія літака через жорстку посадку. Про це «Главкому» стало відомо зі слів пасажирів, які летіли рейсом авіакомпанії МАУ.

За їх словами, команда неушкодженого літака попередила про жорстку посадку іншого лайнера, мотивуючи зміну місця посадки.

«Рейс не може здійснити посадку в Борисполі і вирушає до Києва (Жуляни). У Борисполі аварія через жорстку посадку», - наводять пасажири слова командирів літака.

В результаті аварії смугу закрили для польотів. Через перевантаження інших злітно-посадкових смуг «Борисполя» частину рейсів відправляють до Харкова та Одеси.

Сайт аеропорту «Бориспіль» не має жодної інформації про подію. Сайти, що відслідковують рух лайнерів, показують зміну маршруту одного з літаків.

«Бориспіль» поки повідомив про скасування деяких рейсів.

Станом на 19:40 пасажирів з літака МАУ, який екстрено сів у Жулянах не випускають. Літак прямував із Брюсселя до «Борисполя».

Також стало відомо, що літаки на підльоті до Києва масово розвернулися.

Пасажири повідомили, що літак, який здійснив посадку у «Жулянах», кружляв перед цим над «Борисполем» годину.

Зазначимо, що на сайті аеропорту повідомляється, що у «Борисполі» о 20:03 сів літак Bravo Airways. Водночас відповідно до даних аеропорту рейс з Брюсселя також сів у «Борисполі», хоча достеменно відомо, що він сів у «Жулянах».

Станом на 20:23 пасажирів літака, що сів у «Жулянах» не випускають з нього. Вони вимагають від екіпажу випустити їх. Пасажири розцінюють це, як тримання у заручниках. Пасажири намагаються вирватися з літака.

Пасажири намагаються вирватисяПасажири намагаються вирватися

Пасажири намагаються вирватисяПасажири намагаються вирватися

О 20:30 «Главком» отримав фото пошкоджень літака у «Борисполі» (див титульне фото). 

О 20:32 стало відомо, що деякі літаки сідають в «Борисполі», але для того щоб зняти навантаження, більше літаків відправляють до інших аеропортів.

Зазначимо, синоптики у неділю очікували мокрий сніг з дощем у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: