В Авдіївці включили опалення

В Авдіївці включили опалення

Теплопостачання відновлено сьогодні ввечері

Станом на вечір 6 лютого в Авдіївці відновлено теплопостачання. До централізованого електропостачання під'єднано всіх жителів міста, повідомили у прес-службі ДСНС.

Наразі світло відсутнє у п’яти населених пунктах Ясинуватського району: селах Тоненьке, Північне, Веселе, Водяне та Кам'янка. До відновлювальних робіт залучено бригади енергетиків.

Також розпочато роботи з відновлення пошкоджених будівель в Авдіївці. Проведено відновлювальні роботи за 40 адресами та забезпечено оббивку вікон приватних житлових будинків у кількості 139 штук загальною площею 208,5 кв.м, а також покриття дахів будинків загальною площею 149 кв.м.

6 лютого з міста евакуйовано вісьмох осіб (з них четверо дітей) до пансіонату «Перлина Донеччини» у місто Святогірськ. Загалом з Авдіївки виїхало 298 осіб, з них 139 дітей.

Нагадаємо, з 6 лютого школи Авдіївки, Мар'їнки та Красногорівки працюють у звичному режимі, у вівторок мають запрацювати усі дитсадочки. Минулої доби в Авдіївці внаслідок обстрілів пошкоджено 12 будинків.

Також сьогодні вдень Авдіївці повернули світло та водопостачання.

Як відомо, 31 січня внаслідок обстрілів, які пошкодили лінії електропередач, місто залишилося без світла і тепла. АКХЗ було знеструмлено і переведено в стан гарячої консервації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: