В Австралії міністр подав у відставку після порушення карантину

В Австралії міністр подав у відставку після порушення карантину
Дон Харвін подав у відставку після того, як поліція оштрафувала його за порушення обмежень у країні

Харвіна оштрафували за порушення порядку охорони здоров'я

Міністр мистецтв австралійського штату Новий Південний Вельс Дон Харвін подав у відставку після того, як поліція оштрафувала його за порушення обмежень у країні, запроваджених через пандемію коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляє АВС.

«Сьогодні я запропонував відставку прем'єр-міністру з посади міністра в його уряді. Немає нічого важливішого, ніж робота уряду у боротьбі з коронавірусною кризою. Я не дозволю, щоб мої обставини відволікали від цієї роботи, і я дуже шкодую, що за цей час мої житлові умови стали проблемою», - заявив він.

Як зазначається, Харвін сфотографувався у своєму будинку для відпочинку на Центральному узбережжі. Однак він стверджував, що його поїздка туди відбулася до того, як були запроваджені суворі карантинні правила в країні.

Комісар поліції штату Мік Фуллер сказав, що ніхто не може стояти над законом, тому Харвіна оштрафували за порушення порядку охорони здоров'я.

За даними сайту Worldometer, станом на 10 квітня в Австралії зафіксовано 6,2 тис. хворих на COVID-19, з них – 3,1 тис. одужали від хвороби, 53 особи померли.

Як повідомлялося, за даними Worldometer, у світі підтверджено 1 614 396 випадків коронавірусу, з них 96 788 летальних, 362 409 осіб одужали.

Між іншим, у Британії зафіксовано новий антирекорд смертності від Covid-19: майже 1000 загиблих за добу

У всьому світі коронавірусом заразилися 1,6 млн осіб. Від ускладнень, викликаних інфекцією, померли понад 97 тисяч пацієнтів. Від Covid-19 вилікувалися щонайменше 365 тисяч людей.

США лідирують за кількістю випадків зараження — майже 500 тисяч американців захворіли на Covid-19.

Найбільше летальних випадків зафіксовано в Італії - від коронавірусу померли більше 18 тисяч осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: